_MG_2160_2.jpg

Bestillingsarbejde

Når man som virksomhed flytter ind i nye lokaler, kan det være en udfordring at skabe nogle inspirerende og smukke rammer for de ansatte, der både har personlighed og motiverer til at arbejde mod et fælles mål.  Det er min erfaring at skræddersyede værker på arbejdspladsen bidrager med identitet og visuel sammenhæng på arbejdspladsen. Jeg arbejder i værkserier med stil, motiv og udtryk, der går igen i samtlige værker – det hele med udgangspunkt i virksomhedens vision.
Skriv gerne en mail, med profil ved at trykke her.

test_header_billede.jpg

Kunstværker der passer til din virksomhed: Skulptur, tegning og maleri

Jeg leverer skræddersyede kunstværker samt oplæg til indretning, der nemt og effektfuldt skaber identitet og et behageligt arbejdsmiljø. Som billedkunstner leverer jeg specialproducerede værker, der understøtter virksomhedens vision og stil og som medarbejderne kan spejle sig i og lade sig inspirere af. 

Jeg arbejder bredt og i mange forskellige medier. Det er derfor muligt at bestille alt fra malerier, skulpturer til tegninger og grafik. Som kunde kan man også sammensætte værkserier, så de består af flere forskellige medier eks; 6 malerier og er 4 skulpturer, der berører samme tema og visuelt passer sammen. 

_MG_3782.jpg

vær med hele vejen

På basis af samtaler og møder bliver vi enige om en stil samt mulige motiver med udgangspunkt i, hvad der foreligger i min øvrige produktion.

Herefter leverer jeg oplæg til serie af værker, skræddersyet til virksomhedens indretning. Vi justerer oplægget sammen og bliver enige om et endeligt udtryk, der naturligvis ligger indenfor min stil og kunstneriske udtryksform. Jeg leverer så den færdige værkserie og står på, indtil alle værker er installeret og hænger som de skal og alle er tilfredse.

Hvis det ønskes, kan jeg udover kunstværker også tilbyde oplæg til konkret indretning af kontorerne, der passer til den kunstneriske udsmykning.  

IMG_7619.jpg

Nedenfor ses eksempler på værkserier, jeg har leveret til Mariott Hotel i San Francisco, Teknologivirkshomheden Optimise og TegnestueXX.  Ud fra de 3 eksempler ses, hvordan jeg arbejder i flere medier og hvordan alle værkserier er skabt specifikt til det konkrete sted og virksomheden.